mandag den 10. november 2008

Flyvende Elvis, kærlighed og demo

Så vendte jeg tilbage til skolen med fuld kraft og landede lige oven i forældredagen. Gnæk gnæk, så sjovt at se de flabede og højrøstede opføre sig pænt og artigt overfor deres forældre og måske endnu sjovere at se pimp-drengene med deres små søskende (forestil jer stor, høj og skaldede Johan, der normalt siger "Fucking-bøsserøøv", bære rundt på sin lille lillsøster? Naaaw). 
Så var der jo selvfølgelig også den fænomenale afslutning på ugen, selve teaterstykket, og er du vild det var godt. Fik lov til at sidde inde i salen og se det. Syntes fandeme alle gjorde det mega godt, endda også folk man havde tvivlet på, hvilket måske var noget af det fedeste. 

Så pludseligt var der nogle som snakkede lidt om en demonstration i Svendborg, og på hvad der føltes som 3 sekunder, var jeg blevet overtalt til at cykle til Svendborg (i MEGA kulde!) sammen med 10 andre piger (og en dreng), ind for at høre taler og synge fællessange + gratis vegansk suppe efterfølgende. KÆMPE hurra for dejligt initiativ og impulsivitet!
(Og så kom vi da også lige i Fyns Stifttidende)



Til sidst, men ikke mindst, havde vi en dejlig, dejlig og fantastisk kærligheds-dag på skolen i onsdags, som vores allesammens fantastiske Luna havde arrangeret sammen med Laura. Så hele dagen stod på ekstra store kram og kys + workshop hvor man kunne skrive natbreve til hinanden, som så blev delt ud af det syngende postbud Gustav. Tak for brev Mette, Lavra, Fie, Marc, Johan og Tim, der findes intet bedre end breve!

Så vil slutte af med at sende jer derude en masse kærlighed og ønske jer en dejlig weekend
  - Slidt Musvit, stolt medlem af Dyr over Styr


2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Den SejeReje har læst, og minder dig om at tagge DoS overalt i allerød!!!!!!

Linnea Jensen sagde ...

I know! Og du tager dig af dit crib, Gentofte